Om oss

Aktivus AB driver och står bakom denna butik och försäljningen av våra friluftsstolar. Vi är ett förtag med stor passion för friluftsliv och ett aktivt liv generellt. Vi som äger och driver företaget har ett stor friluftsintresse. Vi har själv använt Crazy Creek-stolarna i över 17 år. 

Vi arbetar efter måttot att du skall sitta bekvämt var du än är, vad du än gör!  Däremellan ska du röra på dig och ha roligt!. 

Det hela började med försäljning nästan bara inom friluftsfrämjandet men nu besöker vi mässor och har återförsäljare runt om i landet. Crazy Creek är ett amerikanskt företag och det är de som tagit fram produkten. Vi har agenturen och säljer stolarna i norden.

Vår historia

Allt började 1999 med en entreprenörssjäl som hittade stolarna och tyckte de var grymt bra. Filip som han hette började då sälja Crazy Creek-stolarna och startade upp den första lilla butiken hemma. Försäljningen gjordes till största del på träffar inom friluftsfrämjandet, TVM och via vänner. Stolarna var redan då omtyckta och fler och fler köpte sig en stol. Dock fortfarande i en liten skala. 

År 2011 tog Jenny (Filips dåvarande flickvän och nuvarande fru) över agenturen för stolarna och startade upp Aktivus AB tillsammans med sin vän Emma. Det var då det först blev möjligt att köpa Crazy Creek stolarna via en webbutik i Sverige. 

Mycket har hänt sen dess och idag finns det betydligt fler som sitter bekvämt i en Crazy Creek stol runt om i vårt land. Men ännu är det många som aldrig fått prova.

Vår passion

Vi brinner för att hjälpa fler till ett aktivt liv. Gärna med fokus på friluftsliv. Att sälja dessa fantastiska och smarta stolar är en av de saker vi gör. Vi driver även  Vandringsguiden.se och Utebarn.se.  Har du ett vandringsintresse eller vill vara ute mer med din barn så besök gärna de sajterna. 

Vi vill avsluta med att säga att vi hoppas du kommer köpa dig en stol och att den kommer ge dig minst hälften så mycket glädje och roliga äventyr som de gett oss.  :0)

Hör gärna av er om ni har några frågor!

Önskan om allt gott!

Emma och Jenny

Adress

Vendelsvägen 7
217 63 Malmö
orgnr: 556944-4242

Telefon

+46 (0)40 617 00 14